Macys(美詩沁):去眼袋就是這麼有效

  只從有了眼袋,成個人睇上去就好似訓唔夠,無精神咁。朋友仲笑我話,日日帶住兩個袋出街, 唔攰噶咩。本來以前神采飛揚,宜家就好似一個飽經風霜嘅中年婦女咁。到底點樣先可以快速趕走眼袋,還我年輕的狀態啊!

Macys(美詩沁):去眼袋就是這麼有效

  有咗眼袋,唔洗擔心,來美詩沁就得啦。香港美詩沁國際醫學美容集團是以專注去眼袋為核心,不開刀去眼袋為技術特色的專業去眼袋品牌。美詩沁成立於1995年,總部位於香港,經過20餘年的發展,以雄厚實力和精湛技術得到了數十萬求美者好評。

Macys(美詩沁):去眼袋就是這麼有效

  美詩沁醫療美容擁有行業經驗豐富的醫生團隊,集團非常重視科研與實踐,在重點項目——去眼袋方面取得非常亮麗的佳績。美詩沁醫療美容主要開展不開刀去眼袋,由於其治療過程中無需在眼部開刀,所以整個過程安全放心,基於技術上的獨創性和先進性,美詩沁醫療美容在去眼袋市場上迅速獲得了數量巨大的顧客,以及袁潔儀等眾多明星親身體驗推薦,成為香港明星去眼袋首選機構,目前在全球去眼袋項目的市場比例非常高,在眼部微整形大類中的市場比例也非常可觀,總部數據統計顯示,已有累積超過30萬人次眼部整形與美容案例。

  美詩沁之所以能夠在眼袋市場上面佔有唔錯嘅份額,全靠噶就係佢嘅核心技術——OSC定位去眼袋。OSC定位去眼袋就是借助專業的儀器,在下瞼結膜內定點定位做細小微孔,並在微孔處沿著眼輪匝肌與眶隔筋膜之間定位建立微小通道,直達膨達脂肪層,結合獨有的專業儀器,直接針對眶隔脂肪進行更精准、更均衡、更平整地去除眶隔筋膜內膨出的多餘脂肪。

Macys(美詩沁):去眼袋就是這麼有效

  通過OSC定位去眼袋技術,可以快速將眼袋問題解決,治療時間只需要20-40分鐘左右,相當於訓嘅晏覺眼袋就唔見咗了。同時因為佢係超微創嘅治療手法,所以恢復週期都要比其他要開刀嘅手術短。所以,就不會對日常嘅工作,休息有太大嘅影響。

  相信大家睇完我嘅介紹,都應該開始心鬱鬱啦,心動不如行動,快D來美詩沁將可惡嘅眼袋趕走啦,幫你嘅眼睛重回年輕時嘅閃亮,有神!

上一則:Macys(美詩沁):來學習怎麼預防面部鬆弛 下一則:Macys(美詩沁):線雕有什麼用呢?
我要留言: