去黑眼圈仲要慢慢等?

    又到咗愉快嘅週末啦,唔知大家有無節目呢?有節目?咁就當然要將自己扮得好好睇睇,但係面上噶黑眼圈,粉底搽咗幾層都好難遮得住。哎,到底點樣先可以同黑眼圈講byebye呢?前日同大家分享咗點樣避免產生黑眼圈,但係邊有咁易做到啊!預防黑眼圈嘅文章睇得再多,知識幾豐富都好啦,該加嘅班都係要加,該挨嘅夜都係要挨。咁樣長此以往落來,黑眼圈慢慢就爬上你嘅眼睛度啦。

去黑眼圈仲要慢慢等?


       要知道,黑眼圈係由於熬夜,情緒波動大,眼疲勞、衰老導致眼部皮膚血管血流速度過於緩慢形成滯流;組織供氧不足,血管中代謝廢物積累過多,造成眼部色素沉著。而黑眼圈去除術是指通過各種治療技術手段改善眼周黑色素沉著以及促進局部血液循環的方法,常見嘅技術手段有激光、光子和超聲波技術等。激光治療黑眼圈:激光具有單色性好、相幹性好、方向性好同亮度高嘅特點,並且具有特定嘅生物學效應。作用於黑眼圈部位嘅激光是經過特殊冷卻處理後再對病損部位進行掃描,有效破壞黑色素與封閉眼周血管,令到黑眼圈嘅色素會慢慢淡化,從而達到治療黑眼圈嘅效果。光子治療黑眼圈:光子嫩膚具有選擇性光熱作用原理和生物刺激作用。輸出嘅強脈沖光中較短波長的光可被皮膚中的色素和血液中的氧合血紅蛋白優先選擇吸收,係唔破壞正常皮膚的前提下,令到血管凝固,色素團或色素細胞破壞、分解,從而達到治療黑眼圈嘅效果。

  根據我嘅了解市面好多眼霜都有一定嘅淡化黑眼圈嘅功效,雖然話係有一定嘅效果,但係眼霜唔係仙丹來嘅,一用就即刻見效,加上日常嘅挨夜,過度用眼,四捨五入落來,效果就當然無咁好啦。並且市面上嘅眼霜都係為普遍嘅消費者服務嘅,並不能夠根據自己本身嘅情況來對症下藥,效果就無咁顯著了。所以話,不如直接去到專業嘅醫美機構來翻次去黑眼圈嘅治療啦。要知道,黑眼圈係由於熬夜,情緒波動大,眼疲勞、衰老導致眼部皮膚血管血流速度過於緩慢形成滯流;組織供氧不足,血管中代謝廢物積累過多,造成眼部色素沉著。而黑眼圈去除術是指通過各種治療技術手段改善眼周黑色素沉著以及促進局部血液循環的方法,常見嘅技術手段有激光、光子和超聲波技術等。激光治療黑眼圈:激光具有單色性好、相幹性好、方向性好同亮度高嘅特點,並且具有特定嘅生物學效應。作用於黑眼圈部位嘅激光是經過特殊冷卻處理後再對病損部位進行掃描,有效破壞黑色素與封閉眼周血管,令到黑眼圈嘅色素會慢慢淡化,從而達到治療黑眼圈嘅效果。光子治療黑眼圈:光子嫩膚具有選擇性光熱作用原理和生物刺激作用。輸出嘅強脈沖光中較短波長的光可被皮膚中的色素和血液中的氧合血紅蛋白優先選擇吸收,係唔破壞正常皮膚的前提下,令到血管凝固,色素團或色素細胞破壞、分解,從而達到治療黑眼圈嘅效果。

  經過我上網了解過之後,我覺得MACYS(美詩沁)呢個美容集團唔錯,點解呢?就等我來為大家介紹一下MACYS啦。

去黑眼圈仲要慢慢等?

  健麗美詩沁醫療美容一個真正由醫生團隊創造的專業化集團,致力於打造全球眼部整形連鎖品牌,現今下設機構分布在悉尼、香港、北京、上海、廣州、深圳、杭州、南京、長沙、鄭州、西安等地、為全世界的愛美人士提供優質的專業塑美平台,讓您美的自然、美的安全。曆經24年的探索實踐,24年的品牌沉澱,健麗美詩沁已為數十萬的愛美女性實現眼部年輕之美、締造了美麗的生活品質。

去黑眼圈仲要慢慢等?

  其實醫美行業經過呢10幾年來嘅快速生長,大家嘅治療方法都唔會差得好遠,所以想要有安全,舒服,放心嘅治療體驗,主要都係睇專家嘅一對巧手。而MACYS早係1995年,健麗美詩沁醫美集團創始人張建鋒求師學習去眼袋技術,開始創業之路,對求美者進行眼部年輕化整形,96年正式到廣州市中醫院三甲醫院開始於去眼袋嘅航程。此後,陸續係全國發展,吸引咗一批優秀醫師跟隨,其中有張志兵、馬滿倉、白慧文、李應、宣瑞軍、曹寶濟、張永義、張晉寶、梁志生等優秀醫生加入等醫師嘅加入,通過技術培訓形成強大嘅醫生團隊,擁有獨特嘅去眼袋、眼部年輕化技術,22年以來隨著醫療技術嘅沉澱,健麗美詩沁醫療門診在全國各地不斷發展複制,形成全國連鎖化品牌模式。
       所以選擇MACYS,就係選擇成為一個更美嘅自己。與其日日搽眼霜,希望黑眼圈早點消失,不如下定決心,去正規嘅美容機構度做翻次黑眼圈嘅治療啦。



  Macys Medical Beauty官方網址:http://www.macysbeauty.hk/

  WhatsApp:http://bit.ly/2X180GH

  電話查詢預約:(852) 5226-7356

  Facebook:http://www.facebook.com/macyseyebeauty/

  地址:九龍佐敦長樂街18號18廣場10樓全層

上一則:预防黑眼圈,远离熊猫眼 下一則:點解老細成日睇住我?
我要留言: